• Välkommen till Butik Karamellen!
2-6 dagars leveranstid - Fraktfritt över 799:-

Heminredning, Leksaker & Majas Lyktor Helsingborg

Är du i Helsingborg intresserad heminredning och leksaker, eller letar du efter Majas lyktor? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till Butik Karamellen, en familjär och hemtrevlig butik som slog upp portarna redan 1984.

Här hittar du noggrant utvald heminredning för hemmets alla rum och önskar du fylla skafferiet med godsaker så har vi en helt perfekt avdelning med allt från choklad till spännande kryddor. Vi har även populära lyktor från Majas Cottage. För de mindre kan vi erbjuda ett härligt utbud av gosedjur och andra roliga leksaker som sprider glädje i vardagen.

Vi förgyller tillvaron i hemmet med härliga delikatesser och vacker inredning!


Vi levererar till bland annat Helsingborg

Den fysiska butiken finner du i Nybro men vår ambition är att alla ska kunna ha möjligheten att ta del av vårt utbud, oavsett om man befinner sig i Nybro eller exempelvis Helsingborg. Därför har vi valt att öppna en webbshop!

I vårt utbud finner du bland annat varumärken som Majas Cottage, Klinta & Co, Mellow Design, Willow Tree och Kid’s Concept. Många produkter du finner i butiken är svensktillverkade, men det som genomsyrar hela vårt utbud är kvalitet. Butik Karamellen är det självklara valet för dig i Helsingborg som är intresserad av heminredning och leksaker, eller lyktor från Majas Cottage.


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Oavsett om du befinner dig i Helsingborg, Nybro eller någon annanstans så kan du ta del av vår heminredning och leksaker. Vi skickar våra produkter över hela Sverige!

Följ oss gärna på sociala medier för att ta del av erbjudanden och nyheter!


Heminredning, Leksaker & Majas lyktor för dig i Helsingborg