• Välkommen till Butik Karamellen!
2-5 dagars leveranstid - Fraktfritt över 799:-

Rubens Barn Tummies Sol

  • 595 kr

Sol är en mjuk handgjord docka med en svensk, organisk och avtagbar vetepåse för uppvärmning och kylning.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Rubens Tummies Sol

Höjd: 31 cm

Vikt: 370 g

Sols berättelse

Jag älskar att hålla mig uppe för att titta på midnattssolen och ligga nära för att skydda dig. Jag är en mjuk handgjord docka med en svensk, organisk och avtagbar vetepåse för uppvärmning och kylning. Jag är perfekt för varma och mysiga sängtider, varma sommardagar, feber och smärtor - allt beroende på dina behov! 

Rubens Tummies bryr sig om miljön
Rubens Tummies är gjorda av Organic Content Standard (OCS) ekologisk bomull. De är fyllda med Global Recycled Standard (GRS) PET-fyllning och deras mage innehåller viktade vetepåsar.

Rubens Barn

En Rubens Barn-docka tar över 100 olika steg för hand för att skapa. Dockornas ansikten är skulpterade i mjukt tyg för ett mer emotionellt och realistiskt utseende. Ögonen är viktiga. De är broderade och är det som gör dockorna levande och i kombination med sina varma fräcka leenden gör en Rubens Barn-docka till en oemotståndlig vän! Handgjord lycka!

Material och tvätt

Hår, hud och kläder för våra ekologiska bomullsdockor är tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull. Hår, hud & stoppning för alla andra handgjorda dockor är från 100% polyester. Bottenvikt 100% kalciumkarbonatgranul. Alla dockor kan maskintvättas vid 30 ° C och torktumlas vid låg värme. Alla kläder ska tvättas för hand.