• Välkommen till Butik Karamellen!
2-5 dagars leveranstid - Frakt 69kr!

Rubens Barn "Ecobuds Daisy"

  • 529 kr

Daisy är Rubens Barns allra första mjuka handgjorda docka tillverkad av ekologisk bomull.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

Ecobuds Daisy

Höjd: 35 cm

Vikt: 150 g

Daisys berättelse

Jag älskar att vandra omkring på gröna ängar och känna den varma sommarbrisen mot mina rosiga kinder. Jag är Rubens Barns allra första mjuka handgjorda docka tillverkad av ekologisk bomull. Jag gillar att följa med dig för att utforska naturen i all sin skönhet. Jag känner mig också mycket hemma i roliga och lekfulla utrymmen.

. 

Rubens Barn

En Rubens Barn-docka tar över 100 olika steg för hand för att skapa. Dockornas ansikten är skulpterade i mjukt tyg för ett mer emotionellt och realistiskt utseende. Ögonen är viktiga. De är broderade och är det som gör dockorna levande och i kombination med sina varma fräcka leenden gör en Rubens Barn-docka till en oemotståndlig vän! Handgjord lycka!

Material och tvätt

Hår, hud och kläder för våra ekologiska bomullsdockor är tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull. Hår, hud & stoppning för alla andra handgjorda dockor är från 100% polyester. Bottenvikt 100% kalciumkarbonatgranul. Alla dockor kan maskintvättas vid 30 ° C och torktumlas vid låg värme. Alla kläder ska tvättas för hand.