• Välkommen till Butik Karamellen!
2-6 dagars leveranstid - Fraktfritt över 799:-

Eterisk olja från Klinta

  • 129 kr

Doftoljor är verkligen ett super-verktyg för dig som gillar att doftsätta din vardag.


I lager.
Dela

Klintas Eteriska Oljor

Doftoljor är verkligen ett super-verktyg för dig som gillar att doftsätta din vardag. Klintas Doftoljor är exakt samma exklusiva dofter du hittar i deras ljus och doftpinnar, men i mycket mer koncentrerad version och därmed också med justerbar effekt och fler användningsområden.

Eteriska oljor är tagna direkt från växtriket, som till exempel i Lavendel där de tagit lavendelblomman och genom destillering fått fram en ren och naturlig eterisk olja. Eller som i Citrongräs & apelsin, där man genom kallpressning fått fram ren och naturlig citrusolja. Eterisk olja kan användas till aromaterapi. Lavendel till exempel är lugnande, och citrus är uppiggande. Det går åt väldigt mycket växtdelar att göra eterisk olja. Till vår lilla flaska Lavendelolja krävs det hela 1,3 kg lavendelblommor! Så doften blir också fantastisk. Oljan användas ofta i mat och godis och i parfymer, och som hos Klinta, i doftljus och doftpinnar! 

Användning: Perfekt för hemmadoft: lägg till några droppar i en diffuser eller traditionell brännare för att skapa en härlig och välkomnande atmosfär i hemmet. Späd till max 1%-koncentrat i en basolja och använd för massage eller som aromaterapi för att värma och stimulera. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar.

Varning: Kan orsaka allergisk hudreaktion. Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Innehåll 10 ml.