Italiensk risotto med karljohansvamp
Tillsätt vin & buljong i tillagningen och risotton är färdig att servera.
Ingredienser: Arborioris, lök, Karljohansvamp (boletus edulis och relativ grupp) (1,2%),
Shitake-svamp (Lentinu Edodes) (1%), kryddblandning (tomat, basilika, vitlök,
oregano, salt, svartpeppar), persilja, vitlök. Innehåller SULFITER. Kan
innehålla spår av SELLERI, SENAP, SESAM, JORDNÖTTER, MJÖLK och
GLUTEN. Lämplig för vegetarianer.
Sautera risottomixen i en kastrull med 1 matsked olivolja eller SMÖR. Sjud med vin efter önskemål. Tillsätt sedan
800ml buljong och koka på svag värme i 16 min. Rör om då och då. Toppa
den färdiga risotton med SMÖR och parmesan och eventuellt salt efter önskemål.
Vikt: 210 g
Räcker till ca 2 personer.
Varumärke: Il Boschetto