• Välkommen till Butik Karamellen!
2-5 dagars leveranstid - Fraktfritt över 799:-

Rubens Barn Mini Ecobuds Elm

  • 299 kr

Elm är är en mjuk handgjord docka tillverkad av ekologisk bomull.

I lager.
Dela

Mini Ecobuds Elm

Höjd: 23 cm

Vikt: 50 g

Elms berättelse

Jag gillar att vila i mitt lilla trädhus högt upp mellan grenarna. Jag är en mjuk handgjord docka tillverkad av ekologisk bomull. När du adopterar mig planteras ett träd för vår planet tillsammans med  One Tree Planted.  Jag har också ett par strängar på ryggen vilket innebär att du enkelt kan fästa mig i din väska eller barnvagn så att jag kan följa med på alla dina äventyr!

Rubens Mini EcoBuds bryr sig om miljön
Rubens Mini EcoBuds är gjorda av Organic Content Standard (OCS) ekologisk bomull. De är fyllda med polyesterfiber från Global Recycled Standard (GRS).

Rubens Barn

En Rubens Barn-docka tar över 100 olika steg för hand för att skapa. Dockornas ansikten är skulpterade i mjukt tyg för ett mer emotionellt och realistiskt utseende. Ögonen är viktiga. De är broderade och är det som gör dockorna levande och i kombination med sina varma fräcka leenden gör en Rubens Barn-docka till en oemotståndlig vän! Handgjord lycka!

Material och tvätt

Hår, hud och kläder för våra ekologiska bomullsdockor är tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull. Hår, hud & stoppning för alla andra handgjorda dockor är från 100% polyester. Bottenvikt 100% kalciumkarbonatgranul. Alla dockor kan maskintvättas vid 30 ° C och torktumlas vid låg värme. Alla kläder ska tvättas för hand.