• Välkommen till Butik Karamellen!
2-5 dagars leveranstid - Frakt 69kr!

Rubens Barn "Activity Hanna"

  • 529 kr

Hanna är en mjuk handgjord docka som älskar att vara aktiv. Hon gillar att vara ute och springa runt. Hon blir aldrig uttråkad för det finns så många roliga sak

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Cutie Hanna Activity

Höjd: 32 cm

Vikt: 155 g

Emelies berättelse

“Jag är aktiv. Jag gillar att vara ute och springa runt. Jag blir aldrig uttråkad för det finns så många roliga saker att göra.
Gissa vad? Jag älskar verkligen att springa och jag är så snabb att mina vänner tycker det är svårt att hänga med! De försöker alltid jaga mig, men de fångar mig aldrig!”

Rubens Barn

En Rubens Barn-docka tar över 100 olika steg för hand för att skapa. Dockornas ansikten är skulpterade i mjukt tyg för ett mer emotionellt och realistiskt utseende. Ögonen är viktiga. De är broderade och är det som gör dockorna levande och i kombination med sina varma fräcka leenden gör en Rubens Barn-docka till en oemotståndlig vän! Handgjord lycka!

Material och tvätt

Hår, hud och kläder för våra ekologiska bomullsdockor är tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull. Hår, hud & stoppning för alla andra handgjorda dockor är från 100% polyester. Bottenvikt 100% kalciumkarbonatgranul. Alla dockor kan maskintvättas vid 30 ° C och torktumlas vid låg värme. Alla kläder ska tvättas för hand.